Ny sæson med powercirkus

Cirkusmuseet inviterer til gratis træning for fx mødre på barsel.
17. august 2017

Fra d. 15. august byder Cirkusmuseet igen på Power Cirkus. Power Cirkus er en træningsform, hvor man blander det bedste fra cirkus, yoga, styrke- og kardiotræning.

 - Vi vil med træningsformen gerne give et tilbud til dem, som f.eks. går hjemme på barsel eller som måske har svært ved at se sig selv i et professionelt motionscenter. For vi har alle glæde af at røre os, og med en cirkusvinkel på motionen har vi mulighed for at gøre det på en måde, hvor man kan grine med hinanden, siger Cirkusmuseets artist Line Vittrup. Hun tilføjer, at den uformelle ramme også levner plads til at man f.eks. kan tage sin baby med og udvide sit sociale netværk. 

Det uformelle betyder dog ikke, at man ikke får sved på panden, for hele pointen med Power Cirkus er, at deltagerne kommer i form igen f.eks. efter en fødsel og får vækket lysten til at dyrke motion. Instruktøren til Power Cirkus er hentet fra den professionelle cirkusverden, for er der nogen, der kender værdien af at holde sin krop i gang er det cirkusartister. Frygt dog ikke at blive udsat for halsbrækkende trapezkunstner eller elefantridning for til Power Cirkus er det deltagerne, der bliver taget udgangspunkt i.

Power Cirkus er i efteråret støttet af Sundhedspuljen i Hvidovre Kommune, hvilket betyder at det er gratis for Hvidovre-borgere at deltage. Man skal blot fremvise sit sygesikringsbevis. Power Cirkus finder sted hver tirsdag og torsdag kl. 13.30-14.30 fra d. 15. august i Fægtesalen i Avedørelejren. Der er ikke tilmelding, så du skal blot møde op. Husk sundhedskort, da tilbuddet er gratis for Hvidovre-borgere.

Se også: http://www.cirkusmuseet.dk/nyheder/kan-traening-vaere-sjovt/