Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Foredrag om Syrien

Nagieb Khaja på Avedøre Bibliotek.
21. august 2017

Nagieb Khaja er opvokset i Avedøre Stationsby. Han har netop udgivet bogen »Du må ikke græde – for så mister du blod« med reportager fra krigen i Syrien.
Tag med journalist og dokumentarist, Nagieb Khaja, på en dramatisk rejse ind i denne på én gang komplekse og såre simple skueplads for menneskelig dårskab og heltemod.
Det sker onsdag den 23. august kl. 19 på Avedøre Bibliotek.

I skyggen af et magtspil mellem storpolitiske kræfter, som Rusland, USA og flere lande i Mellemøsten, har Nagieb Khaja igen og igen krydset grænsen til Syrien og formået at skabe kontakt med mennesker, som dagligt er berørt af borgerkrigen: fra Al-Qaeda-ledere og freelance-jihadister til muslimske nødhjælpsarbejdere og vestlige krigere. Med åbne sanser og en afvæbnende ærlighed vækker Nagieb tillid og fortrolighed i et land, hvor enhver tiltro til menneskeheden for længst synes ophørt.

Billetter til arrangementet kan købes til 20,- inkl. gebyr  på billetlugen.dk eller på HvidovreBibliotekerne.

https://www.hvidovrebib.dk/arrangementer/litteratur/foredrag-med-dokumentaristen-nagieb-khaja