Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Dagrenovation – festsække

7. april 2017

Hver husstand kan uden beregning få afhentet en ekstra dagrenovationssæk to gange årligt. Du kan bruge en almindelig plastsæk, som skal kunne bæres med indhold uden at gå i stykker. Læg eventuelt en sæk indeni den ekstra sæk.

Afhentning af festsækken skal bestilles på www.hvidovre.dk/affald, på vores app ”Affaldsportal” eller på telefon 3639 3639, inden kl. 13.30 dagen før din normale tømmedag. Har du tømmedag mandag, skal du afgive bestilling senest fredag kl. 11.30. Festsækken vil blive afhentet på din normale tømmedag.

Læs mere om affald og genbrug på www.hvidovre.dk/affald