Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Påskesjov på Cirkusmuseet

Cirkusmuseet starter Påsken med at fejre International Cirkusdag - og holder bl.a. åbent Skærtorsdag
5. april 2017

Der er masser af cirkusløjer på Cirkusmuseet i Avedørelejren Påskeferien igennem.

Påsken på Cirkusmuseet starter på lørdag den 8. april, hvor museet fejrer International Cirkusdag med bl.a. tryllekunstner Joachim Solberg, der fortæller historier fra et langt liv med magi - og tryllekunstneren Philipokus (der er Joachim Solbergs søn) laver trylleshow. På dagen er der desuden cirkusleg i Baldonis cirkustelt, og dagen kan sluttes af med Baldonis forestilling.

Herefter holder museet åbent søndag-torsdag fra kl. 10-15, og det betyder at museet har åbent både Skærtorsdag, Påskedag og 2. Påskedag.
Der er cirkusleg som normalt søndag den 9. april og søndag den 16. april fra 11-12.30. Og fra 10.-12. april er der både cirkusleg fra kl. 11-13 og kreativt værksted fra kl. 10-15.

Læs mere