Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Har du udfyldt dit spørgeskema om sundhed?

Mere end 1100 Hvidovre-borgere har allerede udfyldt det spørgeskema om deres sundhed, som de har fået tilsendt. Hvis du også vil give dit bidrag til Danmarks største sundhedsundersøgelse, så tjek i din e-Boks om du er blevet inviteret med i undersøgelsen.
31. marts 2017
Hvordan synes du, at dit helbred er alt i alt? Får du søvn nok til at føle dig udhvilet? Bruger du e-cigaretter? Cykler eller går du på arbejde?

Spørgsmål som disse står sammen med en lang række andre i det spørgeskema, der er blevet sendt ud til cirka 2800 Hvidovre-borgere. 

Mere end 1100 har allerede udfyldt undersøgelsen, som skal give en dybere indsigt i vores sundhed og trivsel. Målet med undersøgelsen er en mere målrettet forebyggelse og en bedre planlægning af de fremtidige behandlingstilbud i kommunerne og på regionens hospitaler.

Så er du en af de udvalgte, som endnu ikke har svaret, så er der stadig mulighed for at nå det inden fristen 3. maj.