Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hvidovre Kommunes pensionistudflugt 2017

23. marts 2017
Hvidovre Kommunes pensionistudflugt går i år til Thorsvang Samlermuseum på Møn, hvor der er middag med hyggemusik og mulighed for en svingom, en gåtur eller en tur på museet.

Menu: Flæskesteg med sprød svær, kartofler, franske kartofler, ribsgele, hjemmelavet agurkesalat og brun sovs. Til dessert: Ris a la mande med kirsebærsauce. En genstand efter eget valg (øl, vand, vin) er med i prisen. Kaffe og lagkage. 

Pris: 200 kr. pr. person. Husk, at turene kun er for folke- og førtidspensionister med fast bopæl i Hvidovre Kommune.
Udflugtsdatoer

Tirsdag den 2. maj
Mandag den 8. maj
Tirsdag den 9. maj
Mandag den 15. maj
Torsdag den 18. maj
Mandag den 22. maj
Onsdag den 31. maj
Fredag den 2. juni

Mødetid på udflugtsdagene er kl. 9 ved Claus Petersens Allé bag Hvidovre Rådhus. Herfra kører busserne kl. 9.15 mod Thorsvang Samlermuseum, 

Billetsalg i Medborgersalen – med Mobile Pay
Billetsalget foregår i Medborgersalen mandag den 3. april kl. 10-13. Dørene åbnes kl. 9, og selve billetsalget starter kl. 10. Mulighed for en kop varm kaffe i ventetiden. Legitimation skal forevises, og man kan kun deltage i én udflugt. Gyldig legitimation er pensionistkortet eller sundhedskortet. Der kan købes højst 4 billetter pr. person, og der skal kunne fremvises gyldig legitimation for alle 4 billetter. Der kan i år også betales med Mobile Pay.

Bemærk: Billetter kan ikke ombyttes eller refunderes! Skulle der være billetter til overs, vil disse kunne købes i Borgerservice i rådhusets åbningstid mod fremvisning af gyldig legitimation (pensionistkort eller sundhedskort) fra den 4. april 2017.