Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Forslag til eliteidrætspolitik er sendt i høring

Hvidovre Kommune skal have en ny eliteidrætspolitik, som indeholder mange spændende muligheder for det lokale eliteidrætsmiljø. Nu er forslaget til en ny eliteidrætspolitik sendt i høring.
2. marts 2017

Et forslag til en eliteidrætspolitik for Hvidovre Kommune bliver nu sendt i høring. Den har fokus på tre aspekter af eliteidrætsarbejdet: Udøverne, foreningerne og samarbejdet på tværs af foreningerne i kommunen.

I forslaget er der lagt op til, at Hvidovre Kommune indenfor de næste 10 år bliver en Team Danmark-elitekommune. Desuden lægges der op til, at unge eliteudøvere, som ønsker at kombinere uddannelse og eliteidræt, skal tilbydes ungdomsboliger.

Et andet punkt i forslaget til en eliteidrætspolitik går på, at Hvidovre Kommune skal arbejde med udviklingen af en samarbejdsaftale mellem eliteeliteidrætten og erhvervslivet i Hvidovre Kommune.

Høringsperioden løber frem til 30. april.

 Læs forslag til eliteidrætspolitik (pdf)