Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Baunevangen er Hvidovres anden idrætsinstitution

Børnehuset har fået en DGI-certificering, der vil betyde en mere aktiv hverdag for både børn og pædagoger.
24. marts 2017

Hvidovre Kommune fik i denne uge sin anden DGI-certificerede idrætsinstitution. Det skete, da Børnehuset Baunevangen officielt fik papir på, at pædagogerne nu er uddannet af DGI (Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger) til at bruge leg og bevægelse i hverdagen med børnene. 

”Siden efteråret 2016 har børn og pædagoger Baunevangen hoppet, danset, løbet og leget os igennem DGI’s uddannelse til Idræt, Leg og Bevægelsesinstitution. Nu har vi sat 100m spurten ind, og er ved at nå målstregen. Det er vi rigtig glade for, og det giver god energi til hele institutionen,” siger Bjarne Nielsen, der er leder af Børnehuset Baunevangen.

Ved certificeringsfesten deltog mange børn og deres forældre, ligesom borgmester Helle Adelborg lagde vejen forbi den nykårede idrætsinstitution.

"Jeg er sikker på, at både børn og forældre er glade for de nye muligheder, og jeg håber, at medarbejderne også får stor glæde af de nye muligheder med denne her DGI-certificering. Idræt og leg kan - som I allerede ved - være med til at gøre hverdagen meget sjovere," sagde hun blandt andet.

DGI-certificeringen betyder, at børnene vil opleve mange flere lege, hvor der er fokus på motion og bevægelse.