Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Nye hold for borgere med ondt i knæ eller hofte

3. januar 2017
Hvidovre Kommune udbyder nye hold i "God træning mod slidgigt" i januar. Bor du i Hvidovre og er i alderen 40-65 år, og har du ondt i knæ eller hofte, så er du i målgruppen for tilbuddet.
"God træning mod slidgigt" er et gratis forløb med 2 x 1 times træning i 6 uger og hjælp til at få gode træningsvaner. Du bliver undersøgt af en fysioterapeut, får teoriundervisning og kommer herefter på et hold, der træner i enten Hvidovre Motionscenter eller i genoptræningens lokaler.
Tilmeldingen er åben og kan ske på mail til slid@hvidovre.dk. Du kan finde mere information på sundhed.dk ved at søge på ”god træning mod slidgigt”.