Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Vil du være med til drive fremtidens motionscenter?

Møde for foreninger om de fremtidige rammer for Hvidovre Motionscenter.
14. november 2016
Torsdag den 17. november kl. 18.00 i mødelokalet på Hvidovre Stadion

En del af Hvidovre Motionscenter skal fra 2017 drives af frivillige og foreninger. I den forbindelse inviteres alle interesserede foreninger til møde om den fremtidige drift af centret. 

Hvidovre Motionscenter bliver opdelt i en foreningsdrevet og en kommunal del. Den foreningsdrevne del vil varetage træningen for de kommende medlemmer, og den kommunale del af centret vil stå for genoptræning samt motionstilbud til pensionister og efterlønsmodtagere.

Til at varetage foreningsdelen søges der interesserede foreninger, der gerne vil stå for den foreningsdrevne del af driften; eksempelvis via DGI og DIFs etablerede koncept foreningsfitness eller en lignende konstruktion. Nærmere vilkår og muligheder vil blive drøftet på mødet.