Budgetavisen 2017 er udkommet

Et Hovedbibliotek, hvor brugere kan få adgang uden for almindelig åbningstid, udbygning og nye køkkener i daginstitutioner og et tilbud til sårbare børn og unge. Det er nogle af de ting, du kan læse om i budgetavisen, der lige er udkommet.
8. november 2016

Budgetavisen 2017 udkom tirsdag den 8. november som indstik i Hvidovre Avis.

I avisen kan du læse mere om næste års budget og nye tiltag.

- I år har det ikke været nogen nem opgave at få enderne til at mødes rent økonomisk. Jeg er glad for at kunne fortælle, at vi i år har undgået at spare på de store kernevelfærdsområder, skriver borgmester Helle Adelborg bl.a. i forordet til budgetavisen.

I budgetavisen kan du læse mere om de nye investeringer i 2017, det gælder bl.a. udbygning af en daginstitution og ny køkkener i to andre, penge til nye idrætsanlæg og en styrket indsats mod socialt bedrageri.

Læs budgetavisen