Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hvidovres skolebørn svømmer gratis i ferien

10. oktober 2016

I Avedøre Idrætscenter og Frihedens Idrætscenter er der rig mulighed for at svømme, lege og plaske, når børn kan benytte svømmehallen gratis hele efterårsferien.

Hvis dit barn kommer alene i svømmehallen, skal det være fyldt 7 år. Hvis du selv er med, kan også børn på 6 år komme gratis med. I skal bo i Hvidovre Kommune. Barnet skal have sundhedskortet med første gang, begge steder. I Avedøre Idrætscenter får du et feriekort, så du ikke skal have sundhedskortet med hver dag. I Frihedens Idrætscenter skal barnet medbringe sundhedskort.
Dit skolebarn kan svømme gratis i Avedøre Idrætscenter fra 9.00-14.30 og i Frihedens Idrætscenter fra kl. 9.00-14.00.

Læs mere her og her