Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Halloween på HvidovreBibliotekerne

24. oktober 2016

Dia de los Muertos

Kom til to hyggelige familieworkshops på Hovedbiblioteket, hvor vi mindes og fejrer dem, der ikke er her mere. Vi opbygger et minde-alter med inspiration fra den mexicanske festdag Dia de los Muertos. Vær med, når vi laver silkeblomster, kranieguirlander mm. og sætter en hilsen til dem, der er gået bort. Har du et billede af et afdødt familiemedlem eller kæledyr, som du vil mindes, så tag det med. Du får det tilbage, når altret tages ned igen.

Børn og voksne i alle aldre er velkomne!

Tirsdag den 25. oktober og torsdag den 27. oktober kl.15-17. Se også udstillingen om Dia de Los Muertos på Hovedbiblioteket. Gratis adgang.  

Læs mere her

 

Græskarværksted

Kom til familieworkshop og bliv klar til Halloween. Du kan lave dit eget græskaransigt, som kan pynte udenfor i mørket. Der bliver sørget for græskar og (u)hyggelig stemning når Hvidovre Bibliotek åbner græskarværkstedet. Der er gratis adgang med tilmelding fra den 15. oktober.

på tlf. 3639 2040. Børn under 8 år kun i følge med voksne.

Lørdag den 29. oktober kl. 9-11, på Hvidovre Hovedbibliotek.  

Læs mere her