Oplev to udstillinger og et jonglørshow

10. oktober 2016

I efterårsferien byder cirkusmuseet på hele to nye udstillinger og underholdning i topklasse.

Fra fredag den 14. oktober fra kl. 14-16 åbner udstillingerne "I klovnens fodspor" og "Med pisk eller gulerod" og samtidig kan du opleve en forestilling med klovnen Marta Carbayo og jongløren Jon G. Lør. Alle er velkomne, og der er gratis adgang til åbningen af de to udstillinger.

Den ene udstilling "I klovnens fodspor" er en farverig udstilling, hvor du kan se alt fra hospitalsklovne til den verdensberømte Charlie Rivel. Du kan også udfordre dit eget mod og prøve at være klovn for en dag.  

Med pisk eller gulerod? Det valg bliver gæsterne stillet over for på den nye udstilling om dyrene i cirkus. Udstillingen giver dig også mulighed for at komme tættere på domptørens arbejde, når du kan opleve, hvordan det er at stå i centrum i manegen med dyrene løbende omkring dig.

I efterårsferien kan du også opleve de utrolige brødre Max og Ulf Carling i et fabelagtigt show, hvor de blandet komik med jonglørkunst. Det er fra mandag d. 17/10 til og med fredag d. 21/10 alle dage kl. 11. Det anbefales, at reservere billetter til showet på cirkusbyen@hvidovre.dk. Reservationen er først gældende, når der er modtaget en bekræftelse. Prisen er 50 kr. for voksne, mens det er gratis for børn.

Billetten gælder også til museets andre aktiviteter i efterårsferien, som Cirkusleg fra mandag til fredag fra kl. 12.30-14.30 eller Børnenes Kreative Værksted fra kl. 11.30.
Cirkusmuseet holder åbent fra kl. 10-15 i uge 42/efterårsferien.

Læs mere her