Sæson for sommer-renovation 2016 slutter

26. september 2016

Kolonihaver og lignende, der er tilmeldt sommer-renovation, bedes være opmærksomme på, at sommersæsonen slutter den 30. september.

Dagrenovation:

Dagrenovation med sommer-tilmelding bliver tømt en sidste gang i løbet af de første 5 hverdage af oktober, dvs. fra 3. til og med 7. oktober. Dagrenovationen vil blive tømt på den ugedag, hvor dagrenovationen normalt bliver tømt. Der vil ikke blive sat ny sæk i stativet. Til foråret vil der blive sat ny sæk i stativet, i ugen inden sommersæsonen starter d. 1. april 2017.

Genbrugsbeholdere:

Genbrugsbeholdere med sommer-tilmelding bliver tømt en sidste gang i uge 40, dvs. fra 3. til og med 7. oktober. Genbrugsbeholderne vil blive tømt på de ugedage, hvor de normalt bliver tømt. Sommersæsonen starter igen d. 1. april 2017.