Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Frivillig fredag 2016

26. september 2016

Hvidovre Kommune holder Frivillig Fredag fejring den 30. september.

Kig forbi til kaffe, kage og god underholdning i Medborgersalen kl. 16-18, når arrangørgruppen åbner op for ’tip en forening’ og ’så hatten passer’. Det bliver en dejlig eftermiddag og alle er velkomne.

Kom med i udstillingen Frivillighedens ansigter.

Som optakt til Frivillig Fredag er der igen i år mulighed for, at du og din forening kan blive repræsenteret i fotoudstillingen Frivillighedens Ansigter.

Der er åben fotoworkshop i foyeren ved Hovedbiblioteket fra mandag den 26. september til torsdag den 29. september, alle dage i tidsrummet kl. 11.00-15.00. Her kan kommunens frivillige få taget deres billede til den store udstilling.

Det er også muligt, at bestille en fotograf til besøg i jeres forening. Her skal I kontakte Lene på lct@hvidovre.dk. Skriv gerne foreningsnavn, kontaktperson og telefon, samt hvilken dag I gerne vil have besøg af fotografen.

Årets nye fotos kan ses sammen med de tidligere års billeder på Hovedbiblioteket i uge 36 til 42.