Frivillig fredag 2016

26. september 2016

Hvidovre Kommune holder Frivillig Fredag fejring den 30. september.

Kig forbi til kaffe, kage og god underholdning i Medborgersalen kl. 16-18, når arrangørgruppen åbner op for ’tip en forening’ og ’så hatten passer’. Det bliver en dejlig eftermiddag og alle er velkomne.

Kom med i udstillingen Frivillighedens ansigter.

Som optakt til Frivillig Fredag er der igen i år mulighed for, at du og din forening kan blive repræsenteret i fotoudstillingen Frivillighedens Ansigter.

Der er åben fotoworkshop i foyeren ved Hovedbiblioteket fra mandag den 26. september til torsdag den 29. september, alle dage i tidsrummet kl. 11.00-15.00. Her kan kommunens frivillige få taget deres billede til den store udstilling.

Det er også muligt, at bestille en fotograf til besøg i jeres forening. Her skal I kontakte Lene på lct@hvidovre.dk. Skriv gerne foreningsnavn, kontaktperson og telefon, samt hvilken dag I gerne vil have besøg af fotografen.

Årets nye fotos kan ses sammen med de tidligere års billeder på Hovedbiblioteket i uge 36 til 42.