Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

I skole midt i historien

Forstadsmuseet tilbyder som noget helt nyt en skoletjeneste med historieundervisning i autentiske rammer!
17. august 2016
Som noget helt unikt arbejder eleverne med historien lige dér, hvor den er sket. Skoletjenesten er aldeles nyåbnet og har foreløbig to undervisningstilbud på programmet, begge udviklet i samarbejde med to lærere og som led i Åben Skole. 
Det ene undervisningstilbud hedder "1657-1660: Da svensken plyndrede" og foregår i Brøndbyøster Landsby. Gennem indlevelse og den historiske fortælling udfører eleverne opgaver på vegne af den svenske soldat, præsten og bonden Jørgen og lærer om svenskekrigene, da krigen ramte Brøndby.
Det andet tilbud hedder "I skyggen af 1. Verdenskrig" og foregår på Vestvolden, hvor eleverne gennem indlevelse på vegne af krigsjournalisten, bonden og soldaten på Vestvolden lærer om 1. Verdenskrig på det helt nære niveau.

Forstadsmuseets skoletjeneste (link - åbner i nyt vindue)