Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Miljøbilen henter dit miljøfarlige affald

18. august 2016

Så kører Hvidovre Kommunes miljøbil snart en runde igen for at indsamle miljøfarligt affald. Det sker i dagenen den 5. til 9. september i tidsrummet fra kl. 16.00 (fredag fra kl. 15.30) til kl. 20.00. 

Miljøbilen stopper 41 forskellige steder i løbet af ugen.

Miljøbilens køreplan (link)


Miljøfarligt affald omfatter bl.a.
Alle slags batterier
Bilakkumulatorer
Frost-, sprinkler- og kølervæske
Kemikalier
Malingrester
Olieaffald
Spraydåser
Elsparepærer og lysstofrør

Dit farlige affald skal du aflevere personligt ved miljøbilen. Det er ulovligt at stille det farlige affald i forvejen på miljøbilens stoppested. Hvis du ikke har mulighed for at møde op ved miljøbilen i de annoncerede tidsrum, kan du i stedet aflevere dit farlige affald på Genbrugspladsen, Avedøreholmen 97.