Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hjemmehjælpsleverandør har opsagt aftale med Hvidovre Kommune

10. maj 2016

Mandag den 9. maj fik Hvidovre Kommune besked om, at den private leverandør af hjemmehjælp, Omsorgsplejen, ønsker at opsige sin aftale med Hvidovre Kommune. Omsorgsplejen har ønsket at træde ud af samarbejdet med Hvidovre Kommune med en uges varsel.
Der er 7 borgere i Hvidovre Kommune, som bliver berørt af situationen.
De berørte borgere bliver kontaktet af visitationen, som vil vejlede dem om, hvordan de vælger ny hjemmehjælpsleverandør. Borgerne vil således fortsat få deres hjemmehjælp. Hvidovre Kommune beklager de gener og den utryghed, det kan give borgerne.