Kom til temaaften om mænds sundhed

Hvidovre Kommune og Kræftens Bekæmpelses lokalkomité inviterer til temaaften den 7. april
21. marts 2016

Hvorfor er det så uoverskueligt for mænd at bestille tid hos lægen? Og hvad kan man gøre ved det? Hvorfor lever mænd korte end kvinder og er mere tilfredse? Er det nødvendigt at mænd har flere sygdomme og dør tidligt?

Disse og mange flere spørgsmål vil chefpsykolog på Rigshospitalet og formand for Selskab for Mænds Sundhed, Svend Aage Madsen, forsøge at besvare, når han den 7. april gæster Frihedens Idrætscenter til en temaaften om mænds sundhed.

Temaaftenen finder sted kl. 17.00-18.30 i Teatersalen i Frihedens Idrætscenter. Der vil være mulighed for at tale med Kræftens Bekæmpelse og Hvidovre Kommunes kræftkoordinator før og efter Svend Aage Madsens oplæg.

Tilmelding til arrangementet skal ske til sundhedscentret@hvidovre.dk eller på tlf. 3639 3737. Det er gratis at deltage.