Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Tema på bibliotekerne: Herfra til mælkevejen

I april kører HvidovreBibliotekerne et særligt rum-tema
31. marts 2016

Bibliotekerne i Hvidovre er gået sammen om et særligt tema i april, hvor flere af de store spørgsmål om rummet og universet og de enorme afstande bliver belyst. Der er tale om sjove arrangementer, udstillinger og workshops for både børn og voksne.

På Avedøre kan man opleve udstillingen ”Mod stjernerne” i hele april og være kreative i Værkstedet. På Hovedbiblioteket kan man den 5. april høre et spændende foredrag om Albert Einsteins relativitetsteori og begreber såsom tid og rum. Hovedbibliotekets børnelånere kan også deltage i to kreative temaworkshops med fokus på stjerner og planeter og opleve en spændende udstilling om det emne.

Temamåneden ved navn ”Herfra til mælkevejen” slutter af med Forskningens Døgn på Avedøre Bibliotek den 27. april, hvor astrofysikeren Peter Laursen fortæller om ”Galakser - universets byggesten”.

Så kig forbi Hovedbiblioteket eller Avedøre Bibliotek i april, hvis du gerne vil se sol, måner og stjerner!

Læs mere om de enkelte arrangementer her (nyt vindue)