Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Cirkusmuseet får fint besøg i vinterferien

I vinterferien kan du opleve den internationalt prisbelønnede klovn Bonbon med hele sin familie på Cirkusmuseet
4. februar 2016

Den danske klovn Bonbon er kendt for sine kreative og unikke numre, hvor han forvandler sig fra en klovnet badmintonspiller til en stjernespiller i selskab med sin kone Tiina eller gør sig som kluntet kanonkonge med begrænsede flyveegenskaber. Altid søger han at lave sin egen vinkel hvor artisteri og teknisk snilde bliver blandet med komikken. Mange har sikkert oplevet ham i Cirkus Arena, hvor han huserede i en årrække, men han har også være forbi både det tyske Cirkus Krone og den store cirkusfestival i Monte Carlo.

Udover Tiina vil børnene Julia og Joakim også deltage i showet med blandt andet jonglering, balance og en ganske hårrejsende overraskelse. Forestillingen spiller alle dagene den 15. til den 19. februar kl. 11, og museet anbefaler, at du reserverer billetter på cirkusbyen@hvidovre.dk.

Museet byder også på en række andre aktiviteter i ferien. I både og uge 7 og 8 kan du fra mandag til og med fredag prøve alle former for artisteri til Cirkusleg kl. 12.30-14. Cirkusleg kan også prøves om søndagene kl. 11-12.30. Uanset alder lover museet garanti for morskab!

Du kan også give dig i kast med kreative sysler på Børnenes Kreative Værksted, hvor du for eksempel kan lave din egen flotte cirkuscollage.

Forestillingen, Cirkusleg og Børnenes Kreative Værksted er alle en del af entréprisen, som er 50 kr. for voksne, mens det er gratis for børn. Museet har åbent alle dage på nær lørdage i vinterferien både i uge 7 og 8.

Læs mere på Cirkusmuseets hjemmeside her (nyt vindue)