Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Årets pensionistudflugter går til Hornsherred

Igen i år kan kommunens pensionister komme på udflugt - denne gang til en hyggelig kro i Hornsherred
16. februar 2016

Hvidovre Kommune afholder igen i år pensionistudflugter. Otte dage i maj og juni sender kommunen 1.400 pensionister på udflugt til Gerlev kro og hotel.

Mødetid på udflugtsdagene er kl. 9.00 ved Claus Petersens allé bag Rådhuset. Herfra køres kl. 9.15 mod Gerlev Kro hvor pensionistudflugtens middag afholdes. Der vil som sædvanlig være hyggemusik under spisningen og efter middagen mulighed for en sving om eller en gåtur i området.

Menu og Pris

Menuen står på gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, bønner, ½ tomat med flødepeberrod, hvide kartofler, agurkesalat, tyttebær og skysauce. Til dessert serveres citronfromage med flødeskum. Der er en genstand efter eget valg (øl/vand/vin) med i prisen. Efter pausen serveres kaffe og lagkage. Prisen er i år 200 kr. pr. person.

Udflugtsdatoer

Sommerudflugterne køres i år på følgende otte dage:

• Mandag den 9. maj

• Torsdag den 12. maj

• Onsdag den 18. maj

• Torsdag den 19. maj

• Onsdag den 25. maj

• Torsdag den 26. maj

• Onsdag den 1. juni

• Torsdag den 2. juni

Udflugterne er kun for folke- og førtidspensionister med fast bopæl i Hvidovre Kommune.

Billetsalg i Medborgersalen

Billetsalget foregår i Medborgersalen mandag den 4. april kl. 10.00-13.00. Dørene åbnes kl. 9.00, og selve billetsalget starter kl. 10.00. Der vil igen i år være mulighed for at få en kop kaffe i ventetiden. Legitimation skal forevises, og man kan kun deltage i én udflugt. Gyldig legitimation er pensionistkort eller sundhedskort. Der kan maks. købes fire billetter pr. person, og der skal kunne fremvises gyldig legitimation for alle fire billetter.

Bemærk: Billetter kan ikke refunderes! Skulle der være billetter tilovers vil disse kunne købes på rådhuset i Borgerservice i åbningstiden mod fremvisning af gyldig legitimation (pensionistkort eller sundhedskort) fra den 6. april 2016.