Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Dispensation for luftkrav til FAH

12. januar 2016
Hvidovre Kommune har meddelt revurderet miljøgodkendelse efter miljøbeskyttelseslovens kapitel 5 med dispensation for overholdelse af nye emissionsgrænseværdier for udledning til luft til Fjernvarmecentralen Avedøre Holme, Nordholmen 1 (FAH).

Miljøgodkendelsen kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet af klageberettigede og enhver med væsentlig individuel interesse i sagen. En eventuel klage sendes via Klageportalen på www.virk.dk til Hvidovre Kommune, så den er os i hænde senest den 19. januar 2016.

Gå til Klageportalen her (nyt vindue)

Find flere informationer om høringen her