Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Få 2000 kr. for din gamle brændeovn

22. januar 2016
Miljøstyrelsen har lavet en skrotningsordning, så danskerne kan få 2.000 kroner for at skrotte de mest forurenende brændeovne fra 1990 eller før. De gamle brændeovne forurener i gennemsnit fem gange så meget som en ny.
Før du kan søge om tilskud, skal din lokale skorstensfejer udfylde og underskrive en skrotningsattest for din brændeovn. Den skal bl.a. dokumentere, at din brændeovn er gammel nok til at blive skrottet og er fortsat er tilsluttet.
Når du skal oprette en ansøgning om tilskud, så skal du vedhæfte skrotningsattesten. Du kan kun søge én gang pr. ansøger og kun ét tilskud pr. adresse. Derfor er det vigtigt, at det navn, som står angivet på skrotningsattesten er identisk med den som ansøger - også selvom I er ægtefæller. Ellers vil ansøgningen blive afvist i sagsbehandlingen.

Læs mere om, hvordan du søger om tilskud (link).