Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Forudgående høring om ændret kommuneplanlægning for Gungevej 1 og 2

Kommunalbestyrelsen har den 17. december 2019 besluttet at gennemføre en forudgående høring af et kommuneplantillæg for erhvervsejendommene på Gungevej 1 og 2. Ændringen af kommuneplanen skal give mulighed for at anvende de to ejendomme til offentligt formål som skole.

18. december 2019

Med denne invitation vil vi give mulighed for at naboer og andre interesserede kan kommentere intentionerne med kommuneplantillægget og komme med forslag eller idéer, der kan inddrages i den kommende planlægning for ejendommene.

I Kommuneplan 2016 ligger ejendommene inden for rammeområde 2E4, der udlægger området til erhvervsområde med mulighed for håndværksvirksomhed, engros- og lagervirksomhed, mindre fremstillingsvirksomhed, kontor- og serviceerhverv og administration.

Kommunalbestyrelsen ønsker at give mulighed for, at bygningerne på Gungevej 1 og 2 kan ombygges til skole med tilhørende faciliteter.
Kommunalbestyrelsen overvejer på denne baggrund at foretage ændringer i Kommuneplan 2016. I nedenstående debatoplæg beskrives de ønskede ændringer nærmere.

Forudgående høring for Gungevej 1 og 2 (pdf)

Offentlig høring
Du har mulighed for at komme med forslag eller idéer i høringsperioden fra den 18. december 2019 til den 5. januar 2020. 

Send dine bemærkninger som mail til plan@hvidovre.dk, eller pr. brev til Center for Plan og Miljø, Høvedstensvej 45, 2650 Hvidovre.