Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Forudgående høring om ændring i Kommuneplan 2016

Kommunalbestyrelsen har den 30. april 2019 besluttet at gennemføre en forudgående høring af et kommuneplantillæg for ejendommene på Parallelvej 47A-D. Ændringen af kommuneplanen skal give mulighed for at opføre et bofællesskab på de fire ejendomme som tæt-lav boligbebyggelse i én etage.
3. maj 2019

Med denne invitation vil vi give mulighed for at naboer og andre interesserede kan kommentere intentionerne med kommuneplantillægget og komme med forslag eller idéer, der kan inddrages i den kommende planlægning for ejendommene.

I Kommuneplan 2016 ligger de fire ubebyggede ejendomme inden for rammeområde 4B45, der udlægger området til boligformål, åben-lav boligbebyggelse, med en maksimal bebyggelsesprocent på 30, højst to etager og en maksimal bygningshøjde på 8,50 m.

Kommunalbestyrelsen ønsker at slå ejendommene sammen og anvende arealet til et bofællesskab med op til 24 boliger.

Kommunalbestyrelsen overvejer på denne baggrund at foretage ændringer i Kommuneplan 2016. I nedenstående debatoplæg beskrives de ønskede ændringer nærmere.

Debatoplæg til forudgående høring om Parallelvej 47A-D (pdf)

 

Offentlig høring

Du har mulighed for at komme med forslag eller idéer i høringsperioden fra den 3. maj til den 31. maj 2019. 

Send dine bemærkninger som mail til plan@hvidovre.dk, eller pr. brev til Center for Plan og Miljø, Høvedstensvej 45, 2650 Hvidovre.