Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Forudgående høring om ændring i Kommuneplan 2016

Kommunalbestyrelsen har den 26. marts 2019 besluttet at gennemføre en forudgående høring af et kommuneplantillæg for ejendommene Hvidovrevej 432-438 og Gammel Køge Landevej 362. Ændringen af kommuneplanen skal på sigt give mulighed for at anvende ejendommene til offentlige formål samt forøge den maksimale bebyggelsesprocent, bygningshøjde og etageantal.
1. april 2019
Med denne invitation vil vi give mulighed for at ejere, lejere, naboer, virksomheder og andre interesserede kan kommentere intentionerne med kommuneplantillægget og komme med forslag eller idéer, der kan inddrages i den kommende planlægning for ejendommen.

Ejendommen er del af det eksisterende rammeområde 3C7 i Kommuneplan 2016.

Baggrunden for ændringen er et ønske fra grundejerne, herunder Hvidovre Kommune, at nedrive den eksisterende bebyggelse på stedet og udvikle ejendommen til etageboliger, detailhandel, kontorerhverv og offentligt formål og med en udnyttelse der svarer til beliggenheden ved Frihedens Station og som del af kommunens hovedcenter. Der foreligger på nuværende tidspunkt ikke noget konkret forslag til en fremtidig bebyggelse. 
Kommunalbestyrelsen overvejer på denne baggrund at foretage de foroven beskrevne ændringer i Kommuneplan 2016. I nedenstående debatoplæg beskrives de ønskede ændringer i detaljer.

Debatoplæg til forudgående høring om Hvidovrevej 432-438 (pdf)

Offentlig høring
Du har mulighed for at komme med forslag eller idéer i høringsperioden fra den 1. april til den 29. april 2019. Vi skal modtage dine bemærkninger senest den 29. april 2019.
Send dine bemærkninger som mail til plan@hvidovre.dk, eller pr. brev til Center for Plan og Miljø, Høvedstensvej 45, 2650 Hvidovre.

Borgermøde
I forbindelse med den offentlige høring afholdes der et borgermøde om ændringen i Kommuneplan 2016, den 11. april 2019, kl. 18-20, på Risbjerggård, Hvidovrevej 241, 2650 Hvidovre.