Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Høring af forslag til nye vedtægter for Pumpe og Digelaget Avedøre Holme

Hvidovre kommune ønsker at fremme projektet med et forslag om ny vedtægt for Pumpe og Digelaget Avedøre Holme
23. august 2018

Forslag til nye vedtægter for Pumpe- og Digelaget Avedøre Holme i offentlig høring

 

Med baggrund i Bekendtgørelse om vandløbsregulering og -restaurering m.v.  (BEK nr. 834 af 27/06/2016) kap. 5 offentliggøres hermed meddelelse om, at Hvidovre kommune ønsker at fremme projektet med et forslag om ny vedtægt for PDAH. Forslaget sendes derfor i 4 ugers offentlig høring.

 

Forslaget kan læses her

 

Formålet med revision af vedtægten er dels en modernisering og dels en opdatering af den 30 år gamle vedtægt og kortmateriale i forhold til gældende lovgivning, praksis og ændret myndighed samt ændringer i anlæg.

 

Eventuelle høringssvar til forslaget til ny vedtægt for PDAH skal være skriftlige og modtaget indenfor 4 uger fra der er offentliggjort en meddelelse om projektet. Høringssvar sendes til Center for Plan og Miljø, Miljøteamet, Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre, att.: Janne Sommer Nielsen – eller på e-mail: pom@hvidovre.dk.

 

Høringssvar skal være modtaget senest den 20. 09. 2018.