Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Forudgående høring om lokalplan for del af Filmbyen

Kommunalbestyrelsen har den 28. marts 2017 besluttet at gennemføre en forudgående høring om en eventuel lokalplan for del af Filmbyen. Lokalplanen skal i givet fald give mulighed for at opføre en bæredygtig og grøn boligbebyggelse i den vestlige del af området. Høringen finder sted i perioden 3. april - 14. maj 2017.
3. april 2017

Grundejeren i Filmbyen, Himmerige ApS, har ansøgt om at få udarbejdet en ny lokalplan for den vestlige del af Filmbyen til erstatning for den gældende Lokalplan 454. Baggrunden for dette er et ønske om at opføre en boligbebyggelse som en bæredygtig, grøn og selvforsynende boligby på den vestlige del af ejendommen, ud mod det åbne landskab på Avedøresletten.

Bebyggelsen tænkes opført i en stram, men alligevel opbrudt struktur med punkthuse i 2-3 etager med taghaver. Mellem husene udnyttes drivhuse og køkkenhaver til fødevareproduktion. Bebyggelsesprocenten er på ca. 53. Med et samlet boligareal på ca. 4.700 m2 vil der kunne opføres mellem 30 og 35 boliger af forskellig størrelse i bebyggelsen.

Inden Kommunalbestyrelsen beslutter, om man vil igangsætte et sådant lokalplanarbejde, ønsker Kommunalbestyrelsen at høre bemærkninger til idéen fra områdets beboere, virksomheder, institutioner og foreninger.

Hvidovre Kommune har derfor i samarbejde med Himmeriges rådgivere, EFFEKT Arkitekter, udarbejdet et debatoplæg, der beskriver den påtænkte nye bebyggelse og dens sammenhæng med udearealerne.

Offentlig høring

Du har mulighed for at komme med bemærkninger, ændringsforslag, indsigelser mv. til planforslaget. Dine bemærkninger vil indgå i Kommunalbestyrelsens beslutning om igangsættelse af lokalplanen. Vi skal have dine bemærkninger senest den 14. maj 2017.

Send dine bemærkninger via digital post på hvidovre.dk eller borger.dk, som mail til kmv@hvidovre.dk, eller pr. brev til Plan- og Miljøafdelingen, Høvedstensvej 45, 2650 Hvidovre. 

Borgermøde

Der afholdes borgermøde om boligprojektet, torsdag den 20. april 2017, kl. 19.00, i Zentropas biograf på Filmbyen 32.

 

Forudgående høring, debatoplæg (pdf)

Grøn By Avedøre, projektbeskrivelse EFFEKT Arkitekter (pdf)