Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Miljøgodkendelse Avedøre Idrætscenter

Avedøre Idrætscenter har fået midlertidig miljøgodkendelse til nyetableret spa
27. maj 2016

Hvidovre Kommune har meddelt miljøgodkendelse til drift af varmtvandsbassinet (spa) med tilhørende vandbehandlings- og kemikalie-doseringsanlæg til den offentlige svømmehal Avedøre Idrætscenter, Trædrejerporten 1A, 2650 Hvidovre. Det sker i henhold til § 3 i Svømmebadsbekendtgørelsen.

 

Afgørelsen kan ikke påklages til anden administrativ myndighed, jf. Svømmebadsbekendtgørelsen § 13, stk. 5.

 

Miljøgodkendelsen kan læses her: 136827-16_v1_Midlertidig miljøgodkendelse af nyetableret spa Avedøre Idrætscenter Trædrejerporten 1A