Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Forslag til VVM-redegørelse for udbygning af Hvidovre Hospital

Hvidovre Kommune fremlægger et forslag til vurdering af virkninger på miljøet (VVM-redegørelse) for udbygning af Hvidovre Hospital. VVM-redegørelsen fremlægges i offentlig høring indtil den 14. januar 2016.
19. november 2015

Under fællesnavnet Nyt Hospital Hvidovre er der en række bygge- og anlægsprojekter, som Region Hovedstaden har planlagt frem til 2020 på Hvidovre Hospital. De omfatter navnlig en større udbygning af hospitalet og anlæg af yderligere parkeringspladser på ejendommen.

Region Hovedstaden anmeldte i december 2014 de påtænkte bygge- og anlægsarbejder til Hvidovre Kommune i henhold til VVM-bekendtgørelsen. Udvidelserne har en sådan karakter, at kommunen har vurderet, at der skal udarbejdes og offentliggøres en VVM-redegørelse.

Dette forslag til VVM-redegørelse fremlægges i offentlig høring i perioden fra den 19. november 2015 til den 14. januar 2016. 

Du har mulighed for at komme med bemærkninger, ændringsforslag, indsigelser mv. til VVM-redegørelsen. Dine bemærkninger vil indgå i Kommunalbestyrelsens endelige behandling af sagen. Vi skal have dine bemærkninger senest den 14. januar 2016, kl. 12.00. 

Send dem via digital post på hvidovre.dk eller borger.dk, som mail til ktma@hvidovre.dk, eller pr. brev til Plan- og Miljøafdelingen, Høvedstensvej 45, 2650 Hvidovre.

VVM-redegørelse for udbygning af Hvidovre Hospital (pdf)

VVM-anmeldelse for Hvidovre Hospital (pdf)