Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Indkaldelse af ideer og forslag til VVM for udvidelse af Hvidovre Hospital

Hvidovre Kommune har efter screening afgjort, at der er VVM-pligt forud for den planlagte udvidelse af Hvidovre Hospital. Vi indkalder derfor nu ideer og forslag til VVM-redegørelse for Hvidovre Hospital.
15. april 2015

I perioden fra den 15. april til og med den 12. maj 2015 har borgere, myndigheder og andre interessenter mulighed for at komme med ideer og forslag til den VVM-redegørelse, som skal udarbejdes før anlægget af udvidelsen af Hvidovre Hospital.

Du kan læse mere her: (link til materiale)