Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Nyt forslag til kommuneplantillæg for AV Miljø

Kommunalbestyrelsen offentliggør Forslag til Tillæg nr. 12 til Kommuneplan 2009 for AV Miljø
2. december 2014

Forslaget til Tillæg nr. 12 til Kommuneplan 2009 er fremlagt i offentlig høring i perioden fra den 2. december 2014 til den 27. januar 2015.

I denne periode kan du komme med bemærkninger, ændringsforslag eller indsigelse til planforslaget. Herefter vil Kommunalbestyrelsen vurdere de indkomne høringssvar, og på denne baggrund beslutte sig for, om planforslaget skal vedtages endeligt. I forbindelse med den endelige vedtagelse kan Kommunalbestyrelsen beslutte sig for at foretage ændringer i kommuneplantillægget. 

Vi skal have modtaget dine synspunkter senest den 27. januar 2015, kl. 12.00. For en sikkerheds skyld opfordrer vi dig til at sende dit høringssvar elektronisk via digital post på hvidovre.dk eller borger.dk. Herfra bliver alle e-mails videresendt til Plan- & Miljøafdelingen. Du kan dog stadig vælge at sende en e-mail til bt@hvidovre.dk, lige som du kan sende et brev til Hvidovre Kommune, Plan- og Miljøafdelingen, Høvedstensvej 45, 2650 Hvidovre. 

Forslag til Tillæg nr. 12 til Kommuneplan 2009 for AV Miljø (pdf)


Miljøvurdering
Lov om miljøvurdering af planer og programmer stiller i visse tilfælde krav om, at der skal laves en miljøvurdering af den pågældende plan. I forbindelse med udarbejdelsen af forslaget til kommuneplantillæg er der gennemført en screening af planens miljøpåvirkning.

Kommunen har vurderet, at kommuneplantillægget skal miljøvurderes.

Miljøvurderingen af kommuneplantillægget indgår som del af VVM-redegørelsen "Opgravning, håndtering og bortkørsel af shredderaffald deponeret på AV-Miljø".

Miljøvurderingen er fremlagt i offentlig høring i perioden 2. december 2014 til den 27. januar 2015.

VVM-redegørelse for shredderaffald på AV-Miljø (pdf)