Forslag til Hvidovre Kommunes risikostyringsplan for Køge Bugt

Forslag til Hvidovre Kommunes risikostyringsplan for Køge Bugt er fremlagt til offentlig høring i perioden fra 22. december 2014 til 22. juni 2015
19. december 2014

Forslag til Hvidovre Kommunes risikostyringsplan for Køge Bugt er fremlagt til offentlig høring i perioden fra 22. december 2014 til 22. juni 2015.

 

I denne periode kan du komme med bemærkninger, ændringsforslag eller indsigelse til forslaget. Herefter vil Kommunalbestyrelsen vurdere de indkomne høringssvar, og på denne baggrund beslutte sig for risikostyringsplanens endelige udformning.

 

Risikostyringsplanen handler om hvordan Hvidovre Kommune vil håndtere risikoen for oversvømmelse ved ekstrem højvande i Køge Bugt.

Forslag til Hvidovre Kommunes risikostyringsplan for Køge Bugt (pdf)

 

Vi skal have modtaget dine synspunkter senest den 22. juni 2015, kl. 12.00. For en sikkerheds skyld opfordrer vi dig til at sende dit høringssvar elektronisk via digital post på hvidovre.dk eller borger.dk. Herfra bliver alle e-mails videresendt til Plan- & Miljøafdelingen. Du kan dog stadig vælge at sende en e-mail til bt@hvidovre.dk, lige som du kan sende et brev til Hvidovre Kommune, Plan- og Miljøafdelingen, Høvedstensvej 45, 2650 Hvidovre.