Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

§ 14 Forbud mod nedrivning af bevaringværdig bygning

Meddelelse om §14 forbud mod nedrivning af bevaringsværdig bygning beliggende Sydkærsvej 75
2. december 2014
I overensstemmelse med Økonomiudvalgets beslutning på mødet den 17. november 2014, har Hvidovre Kommune, den 19. november 2014, over for ejerne af ejendommen Matr.nr. 2 ii, Hvidovre By, Risbjerg, beliggende Sydkærsvej 75, 2650 Hvidovre, nedlagt forbud efter § 14 i Lov om planlægning mod nedrivning af den bevaringsværdige beboelsesbygning på ejendommen.


Forbuddet gælder indtil den 19. november 2015. 


§ 14-forbuddet mod nedrivning betyder, at der inden 1 år skal være igangsat et lokalplanarbejde for ejendommen eller området ejendommen ligger i.