Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Miljøvurdering af Forslag til Affaldsplan 2014-2018

Hvidovre Kommune har truffet afgørelse om, at der ikke vil blive gennemført miljøvurdering af Forslag til Affaldsplan 2014-2018 (2024)
15. august 2014

MILJØVURDERING AF FORSLAG TIL AFFALDSPLAN 2014-2018 (2024)

Hvidovre Kommune har efter Lov om Miljøvurdering af planer og programmer, LBK nr. 939 af 3. juli 2013, screenet og vurderet Forslag til Affaldsplan 2014-2018 (2024) og truffet afgørelse om, at der ikke vil blive gennemført en miljøvurdering.

Lovens formål er at fremme bæredygtig udvikling ved at sikre, at der gennemføres en miljøvurdering af planer og programmer, som kan få væsentlig indvirkning på miljøet. Affaldsplanen er screenet efter kriterierne i lovens bilag 2.

På baggrund af screeningen vurderes det samlet set, at Affaldsplanen ikke vil få væsentlig indvirkning på miljøet. Implementering af Affaldsplanens initiativer bidrager, trods en let øget kørsel, til en øget genanvendelse af affald og vurderes derfor samlet set at have en positiv påvirkning af miljøet. Selv om der i flere tilfælde vurderes at være henholdsvis positiv og negativ påvirkning af miljøet, vurderes den samlede påvirkning ikke at være væsentlig.

Læs Screening for miljøvurdering af Forslag til Affaldsplan 2014-2018 (2024) (pdf)

Eventuelle indsigelser og bemærkninger til afgørelsen skal sendes til Hvidovre Kommune, Kultur-, Teknik-, Miljø- og Arbejdsmarkedsforvaltningen, Høvedstensvej 45, 2650 Hvidovre eller på e-mail bt@hvidovre.dk og skal være modtaget af forvaltningen senest fredag den 12. september 2014 kl. 12.00.