Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Tilladelse til bygge- og anlægsarbejde på Industriholmen 27-29

Hvidovre Kommune har truffet afgørelse om, at DK Beton kan påbegynde bygge- og anlægsarbejder i forbindelse med udvidelse af virksomhedens produktion
10. juni 2014

Hvidovre Kommune har truffet afgørelse om, at DK Beton, beliggende Industriholmen 27-29, 2650 Hvidovre, kan påbegynde bygge- og anlægsarbejder i forbindelse med udvidelse af virksomhedens produktion. Udvidelsen består i, at det eksisterende blandeanlæg skal udskiftes, og der i stedet etableres en ny bygning til det nye blandeanlæg og siloer.

Afgørelsen er truffet efter bekendtgørelse om godkendelse af listevirksomhed nr. 1454, § 4, hvoraf det fremgår at virksomheden kan ansøge om at begynde bygge- og anlægsarbejder, før der foreligger en miljøgodkendelse. Kommunen henviser til, at udvidelsen af anlægget ikke kan sættes i drift før der foreligger en miljøgodkendelse.

Offentligheden har adgang til sagens øvrige oplysninger med de begrænsninger, der følger af lovgivningen i øvrigt.

Afgørelsen kan ikke påklages.