Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Forslag til Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2009

Nyt forslag til kommuneplantillæg for erhvervsområdet ved Gungevej og Arnold Nielsens Boulevard
8. april 2014

Hvidovre Kommune fremlægger i perioden fra den 8. april til den 3. juni 2014 forslag til Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2009 i offentlig høring. Kommuneplantillægget vedrører erhvervsområdet ved Gungevej, Arnold Nielsens Boulevard, Bibliotekvej og Høvedstensvej.

Bemærkninger til forslaget skal sendes til Hvidovre Kommune, By- og Teknikforvaltningen, Høvedstensvej 45, 2650 Hvidovre eller på e-mail, bt@hvidovre.dk og skal være modtaget af forvaltningen senest den 3. juni 2014, kl. 12.

Miljøvurdering
Planforslaget er blevet screenet efter lov om miljøvurdering af planer og programmer. Kommunen har vurderet, at der ikke skal gennemføres miljøvurdering, jævnfør lovens § 3, stk. 1, nr. 3 og § 4, stk. 2.

Du kan klage til Natur- og Miljøklagenævnet over denne afgørelse. Klagen skal sendes til Hvidovre Kommune, By- og Teknikforvaltningen, der sørger for at sende klagen videre. Kommunen skal have modtaget din klage senest den 6. maj 2014. Det er en betingelse for Natur- og Miljøklagenævnets behandling af klagen, at du indbetaler et gebyr på kr. 500. Læs mere om gebyrreglerne på klagenævnets hjemmeside, nmkn.dk.

Læs forslaget til kommuneplantillæg (pdf)