Nye omklædningsfaciliteter på vej til Avedøre Stadion


Brugerne af Avedøre Stadion kan se frem til nye omklædningsfaciliteter
1. oktober 2018
Efter en fodboldkamp er der ikke noget som et varmt bad. Det kan de fleste fodboldspillere nikke genkendende til.
Derfor vil det formentlig vække glæde hos de mange brugere af banerne omkring Avedøre Stadion, at Kommunalbestyrelsen nu har godkendt en anlægsbevilling på 10,9 mio. kroner til nye omklædningsrum ved Avedøre Stadion. 

Banerne ved Avedøre Stadion er populære, og mange fodboldspillere bruger dem hver dag. Det betyder også, at der er et stort pres på de eksisterende omklædningsfaciliteter, men det skal opførelsen af de nye omklædningsrum i fremtiden være med til at ændre på.
I alt bliver der etableret seks omklædningsrum med badefaciliteter, ligesom der bliver lavet et handicaptoilet samt teknik-og boldrum. Det er en del af Helhedsplanen for idrætsområdet, og omklædningsrummene bliver lavet som en tilbygning til de eksisterende omklædningsbygninger.

”Vi har heldigvis rigtig mange, som dyrker idræt i vores foreninger. Og Avedøre Stadion er et af de steder, som lægger græs til rigtig mange fodboldspillere hver eneste dag. Så det er dejligt, at vi nu kan sige til dem, at der snart er nye omklædningsrum på vej, så de ikke behøver stå oven i hinanden, når de skal klæde om,” siger borgmester Helle Adelborg.

Det er bl.a. Avedøre IF, FC Hvidovre og Rosenhøj Boldklub, der benytter faciliteterne på Avedøre Stadion og altså nu kan se frem til nye indbydende faciliteter at klæde om i før og efter træning eller kamp.