Kom og se Danmarks VM-brag mod Frankrig på storskærm på Hvidovre Torv


VM-feberen er over os. Danmarks herrefodboldlandshold har allerede indledt jagten på VM-avancement. Tirsdag 26. juni klokken 16 spilles den sidste gruppekamp mod Frankrig i Moskva. På Hvidovre Torv inviterer Hvidovre Kommune til VM-fest, hvor kampen kan ses på en 26 m2 stor storskærm.
18. juni 2018

Der er lagt op til en lokal VM-fest, når Hvidovre Kommune inviterer til storskærmsvisning af Danmark-Frankrig tirsdag 26. juni klokken 15 (kampstart klokken 16). Her bliver der rig mulighed for tage del i festen og bakke Danmark op. Stemningen skal i vejret; der skal hygges, heppes og synges slagsange. Så grib Dannebrog og tag din mand, kone, ven, nabo eller børn i hånden og kom til VM-fodbold på Hvidovre Torv.

”I Hvidovre Kommune ønsker vi at støtte op om det danske fodboldlandshold, og vil gerne give byens borgere mulighed for at deltage i et festligt fodboldarrangement på Hvidovre Torv. Det kan jo blive en folkefest, når vi alle kan følge Danmarks sidste og altafgørende kamp mod Frankrig – og kommer Danmark videre fra den indledende gruppe, kan det måske være, at vi gør det hele én gang til,” siger Maria Durhuus, der er formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Danmark er udråbt som favoritter til kampene mod både Peru og Australien, mens placeringen af Frankrig-kampen er helt optimal. Såfremt franskmændene får maksimumpoint i de to første kampe, kan Danmark være heldige, at de sparer de største stjerner i den sidste kamp, hvilket kan forøge Danmarks chancer for at levere overraskelsen.

Dagens program starter klokken 15 med Sahra da Silva & Friends, som spiller op til hygge på torvet med en blanding af soul, blues og jazz inden VM-braget Danmark vs. Frankrig kl. 16. I pausen vil der være underholdning og danseshow ved Studio Jazz & Motion. Kommer man lige fra skole eller arbejde, er der også mulighed for at købe øl, vand og mad fra Torvecaféens udendørs grill & bar. Klokken 17 fløjtes anden halvleg af kampen Danmark-Frankrig i gang. Efter en forhåbentlig veloverstået kamp, hvor Danmark har avanceret til 1/8-finalerne, kan glæden og roen sænke sig. Og hvad er mere passende end at blive på torvet og høre Sahra da Silva & Friends runde kampen og aftenen af med sprøde og sommerlige toner fra soul, blues og jazzens verden. 

Ønsker man at sidde ned til arrangementet, i det omfang det er muligt, opfordres man til at tage klapstol, tæpper og lignende med. Hvidovre Kommune og kulturforeningen Hvidovre Nord er arrangører af VM-kampen på Hvidovre Torv.