Mere end 1600 skoleelever forventes at deltage i Skoleløbet


Der er garanti for sved på panden, når elever fra Hvidovres skoler onsdag 30. maj bytter klasselokalet ud med en løbetur rundt om Hvidovre Rådhus. Hvidovres lokale OL-helt Abdi Hakin Ulad skyder løbet i gang.
17. maj 2018
Omkring 1600 elever fra forskellige klassetrin vil onsdag 30. maj deltage i Hvidovres Skoleløb.
Her skal de ud på en afspærret rute rundt om Hvidovre Rådhus. Ruten er på 1,8 kilometer, og de ældste elever skal gennemføre ruten to gange, mens de mindste elever skal løbe ruten en gang.

I lighed med de tidligere år kommer Hvidovre Atletik og Motions OL-løber Abdi Hakin Ulad og Hvidovres borgmester Helle Adelborg og er med til at sende børnene afsted ud på ruten.

”I Hvidovre Kommune har vi gode traditioner for motion i skolen, og skoleløbet er helt i tråd med det. Jeg er glad for, at næsten alle vores skoler bakker op, og jeg håber, at alle eleverne får et hyggeligt løb og en god oplevelse,” siger borgmester Helle Adelborg.
 
Skoleløbet er for 4. klasse til 10. klasse på Hvidovres skoler, og når løberne er kommet i mål vil de kunne få snobrød, som lokale spejdere laver. Desuden vil de klassiske kildevandsflasker i år blive erstattet af en klimavenlig vandbar fra HOFOR, som sørger for rent og koldt drikkevand fra den lokale vandforsyning.