Børnefamilier inviteres til cykellegedag foran rådhuset

Der er musik, cykelleg og fine præmier, når Hvidovre Kommune og Cyklistforbundet i samarbejde med Østifterne inviterer til cykellegedag på parkeringspladsen foran rådhuset.
18. maj 2018

Den 27. maj kl. 10-12 er alle børn i Hvidovre Kommune i alderen 2-10 år inviteret til, sammen med deres forældre, at tilbringe en formiddag i cyklingens tegn.

Cykellegedagen markerer afslutningen på Cyklistforbundets og Østifternes landsdækkende børnehavekampagne ”VI KAN CYKLE!”, som en række af kommunens daginstitutioner arbejder med i løbet af maj måned.

Programmet byder bl.a. på cykellege, hvor Cyklistforbundets instruktører vil guide børnene igennem udfordringsbaner, lege og konkurrencer. Der er fede præmier fra Cyklistforbundet og teaterbilletter til forestillingen ”Dyt, Båt og Kling Klang” til de heldige.

Den kendte musiker Anders Bøgelund er konferencier og spiller og synger cykel- og trafiksange. 
Arrangementet løber fra kl. 10-12, og der vil være gratis is til alle cyklende børn. Kaffecyklen byder desuden på gratis kaffe til forældrene.
Borgmester Helle Adelborg deltager også på dagen og overrækker præmierne. Hun håber på en god dag for små og store cyklister:

- Cykellegedagen handler om at give børnene nogle gode og sjove oplevelser med cyklen allerede i en tidlig alder. Og så er det en fin anledning til at få en oplevelse sammen med familien. Der er både noget for de små og de lidt ældre børn, og der er sikkert nogle bedsteforældre, som har lyst til at være med.

Program for cykellegedagen 27. maj:
10.00-10.15 Velkommen og musik på scenen
10.15-10.45 Cykelleg, cykeludfordringsbane og konkurrencer
10.45-11.00 Musik på scenen
11.00-11.30 Cykelleg, cykeludfordringsbane og konkurrencer
11.30-12.00 Afslutning med musik, præmieoverrækkelse mm.

Cykellegedagen er arrangeret i samarbejde med Cyklistforbundet og foregår på parkeringspladsen foran rådhuset på Hvidovrevej 278. Pladsen vil blive spærret af i forbindelse med arrangementet, og det vil ikke være muligt at benytte parkeringspladsen i tidsrummet lørdag d. 26. maj kl. 20 til søndag d. 27. maj kl. 15.