Kom og spil floorball hver onsdag formiddag


Har du brug for at røre dig, så kan du komme til floorball i Avedøre Idrætscenter hver onsdag formiddag, hvor motion og socialt samvær er nøgleordene
11. januar 2018
Der er god mulighed for at få motion, når der hver onsdag er floorball for voksne og seniorer samt borgere med type 2 diabetes i Avedøre Idrætscenter. Det nye floorballhold begyndte i november, og der er stadig plads til nye spillere på holdet.

De fleste kan være med til floorball. Det kræver ingen særlige forudsætninger og er nemt at lære. Man har en stav, man kan støtte sig til i spillet og som kan hjælpe en med at holde balancen. 
Floorball-holdet er et samarbejde mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Attack Floorball Club.

”Floorball er en rigtig god måde at få motion på for ældre, så i Hvidovre Kommune er vi glade for, at vi i samarbejde med Hvidovre Attack Floorball Club har fået det her hold i gang. Vi håber at se endnu flere borgere på holdet i den kommende tid,” siger Anette Jacobsen, der er sundhedskonsulent i Hvidovre Kommune.

Marie Krabbe, der er formand i Hvidovre Attack FC, ser også frem til en ny spændende sæson med floorball for ældre.

”Vi er utrolig glade for vores nye formiddagsfloorball-hold, hvor der er plads til, at alle kan være med uanset erfaring. Det er fantastisk at se, hvordan spillerne på holdet har masser af gå-på-mod og får snakket og grinet med hinanden til træning,” siger Marie Krabbe.
Træningen bliver tilrettelagt, så alle kan være med uanset, om man har balancebesvær, behov for en ekstra pause eller har lyst til give den fuld gas på banen.

Inger Petersen er en af spillerne på holdet, og hun kan varmt anbefale det til andre.

”Det, der motiverer mig til at spille floorball er kammeratskabet, men også det at tyre bolden afsted. Det giver mig et kick. Så hvis ikke jeg kan få brændt energien af på andre måder, så kan jeg det her,” siger Inger Petersen. 

Fakta:
Hvem kan være med? Formiddagsfloorball er for voksne og seniorer samt borgere med type 2 diabetes, KOL eller hjerte-kar-sygdom.
Hvor foregår det? Hver onsdag i Avedøre Idrætscenter kl. 11.00-12.00 – du er velkommen til et par gratis prøvetræninger.
Forskning: Som en del af et forskningsprojekt på Københavns Universitet har man mulighed for at få lavet en test af formen og sundhedstjek i forbindelse med træningen den 31. januar og igen den 25. april. Det er ikke et krav for at være med på holdet.
Flere oplysninger: Læs mere på Hvidovre Attacks hjemmeside: http://www.attackfc.dk/klub/hvidovre-attack-floorball-club/hold/hvidovre-attack-aeldre-motion
Kontakt: Annahelena Skov Iversen (træner) annahelena@attackfc.dk eller 2992 4436.