Fra Absalon til Avedøre

Kasper Find, souschef i det populære københavnske folkehus, bliver fra 1. oktober ny leder af Fritidsbutikken i Avedøre Stationsby.
8. september 2017
Efter at den folkekære og engagerede Niels E. Pedersen i forsommeren valgte at gå på pension fra sin stilling som leder af Fritidsbutikken i Avedøre Stationsby, har Hvidovre Kommune ledt efter en afløser på posten, og nu er det lykkedes at finde en værdig arvtager.
Fra den 1. oktober 2017 er det 48-årige Kasper Find, som skal lede Fritidsbutikken og samle trådene omkring kultur- og fritidsaktiviteter, stå for at koordinere frivillige kræfter, praktiske gøremål og planlægning i forhold til arrangementer.  
Kasper kommer fra et job som souschef i Absalon-kirken på Vesterbro, som på to år er gået fra at være en nedlagt kirke til at være et populært forsamlingshus for både børn, unge og voksne. Han har mange års erfaring som kulturskaber og koncertarrangør, og har bl.a. også arbejdet som koordinator på kultur- og iværksætterstedet PB43 på Amager. Desuden har han siden 2004 drevet sit eget pladeselskab.
- Jeg glæder mig til at komme i gang med at lære Avedøre og Hvidovre at kende. Jeg ved, at der er en masse gode mennesker og muligheder, siger Kasper Find. – Jeg kommer med erfaring fra kulturliv og samskabelse med borgerne. Og så har jeg en masse engagement, som jeg gerne vil bruge til at skabe noget positivt i det samfund, vi lever i. 
Kultur- og fritidschef i Hvidovre Kommune, Lars Hørdum, ser også frem til samarbejdet med den nye leder af Fritidsbutikken, som han betegner som et kreativt menneske, der er ”lige til og kan tale med alle”.
- Kasper har et stort og godt erfaringsgrundlag, og jeg er sikker på, at han både kan bygge videre på det gode fundament af netværk og traditioner, der allerede er, og berige Avedøre og Hvidovre med nye vinkler og tiltag, siger han.
Kasper Find fortæller, at han kender Avedøre og Hvidovre ”sådan lidt på overfladen”, fordi han ofte cykler igennem området på vej til og fra sin kolonihave i Brøndby.