Er du på vej på pension? Så kom og få gode råd til din nye tilværelse


Hvidovre Kommune inviterer til informationsmøder for nye eller kommende pensionister
24. april 2017
Venter pensionisttilværelsen lige om hjørnet, eller har du for nyligt forladt arbejdsmarkedet? Så er der måske nyttig viden at hente hos Hvidovre Kommunes informationsmøder om pensionistlivet. I efteråret 2016 blev der holdt tre velbesøgte informationsmøder for nye pensionister. I alt deltog 75 borgere i møderne, og der var stor tilfredshed blandt deltagerne. 

På ’Velkommen til nye pensionister’, der er titlen på informationsmøderne, vil der blandt andet være oplæg fra en socialrådgiver om emner som efterløn og pension. Idéen er at gøre deltagerne bevidst om, hvad man skal være opmærksom på ved overgangen fra arbejdsliv til pensionist.

Informationsmødet handler også om, hvad der kan være godt at overveje, når man begiver sig ind i en ny livsfase som pensionist. Det drejer sig f.eks. om balance i tilværelsen, sund livsstil, og om interesser og fællesskaber. Hvidovre Kommune ønsker med møderne at give sine borgere en god begyndelse på en ny hverdag som aktiv pensionist.

Borgmester Helle Adelborg opfordrer nye eller kommende pensionister til at deltage i et af informationsmøderne. 
”Sidste år, hvor vi havde premiere på møderne, var der god opbakning fra vores borgere. Det viser, at der er et behov for at få viden om pensionsspørgsmål. Derfor håber jeg, at mange igen i år vil tilmelde sig møderne. Ved at deltage kan man få gode råd til, hvordan man griber sin nye hverdag an,” siger Helle Adelborg. 

’Velkommen til nye pensionister ’er en del af Ældreliv Hvidovre og er blevet til i samarbejde med Ældrerådet, som også deltager på mødet og er klar til at svare på spørgsmål.

Fakta 
I foråret 2017 afholdes der to møder på forskellige datoer. 
Vælg den dato, der passer dig bedst. 

Onsdag 17. maj 2017
Kl. 12.30-16.00 i Frihedens Idrætscenter 

Tirsdag 30. maj 2017
Kl. 16.30- 20.00 i Frihedens Idrætscenter 

Tilmelding
For at deltage er det et krav, at du er borger i Hvidovre Kommune. 

Vil du med, kan du tilmelde dig Informationsmødet ’Velkommen til nye pensionister’ på følgende måder:
- Via dette link: www.sundhedscentret.nemtilmeld.dk
- Via sundhedsCentret på tlf. 36 39 37 37 eller pr. mail til sundhedscentret@hvidovre.dk . 
Pårørende er velkomne i forbindelse med tilmelding.
Der vil være en let forplejning på mødet.