Internationale strikkestjerner gæster Hvidovre

De norske designere og strikke-onkler Arne og Carlos giver festligt og farverigt foredrag i Risbjerg Kirke den 13. november.
31. oktober 2016
Som en slags afrunding på projektet Strik Byen Smuk i Vestegnens Kulturuge kommer de internationalt kendte strikke-stjerner Arne og Carlos nu til Hvidovre. De to norske designere og strikke-onkler, der følges af tusindvis af fans på bl.a. Instagram, Youtube og Facebook, giver et festligt foredrag om deres fantastiske historie og farverige strikkedesign og – idéer. 
Det foregår i Risbjerg Kirke søndag den 13. november kl. 16-18, og billetter til 30 kr. stykket kan købes på billetlugen.
Det er ildsjælen Tine Jeppesen fra projekt Strik Byen Smuk, Hvidovre Kommune og Risbjerg Kirke, der sammen står bag arrangementet. I forbindelse med Arne og Carlos’ foredrag vil garnet fra Strik Byen Smuk-nørklerierne blive givet videre til Risbjerg Kirkes strikkegruppe og organisationen Arbejdet Adler, som bl.a. sørger for tæpper til syge og hjemløse. Borgmester Helle Adelborg vil være til stede, når garn og strikkede lapper bliver overdraget. 
Kender du ikke Arne og Carlos, kan det anbefales at besøge deres facebook-side eller bloggen http://arnecarlos.com/blog. Her kan du få et indtryk af, hvad der gør disse nordmænd til noget helt særligt – selv uden for strikkekredse.