Hvidovre Stadion åbner efter stor renovering

Fredag bliver Hvidovre Stadion indviet efter en større renovering. I den anledning inviterer Hvidovre Kommune i samarbejde med Hvidovre Fodbold A/S og Hvidovre Atletik & Motion til gratis fodbold, når Hvidovre tager imod B93 i et ægte hovedstadsbrag i 2. division
29. september 2016

I tre måneder har gravemaskiner og håndværkere været i gang med at modernisere Hvidovre Stadion.
Det arbejde er nu veloverstået, og Hvidovre Stadion slår derfor portene op til en gratis fodboldoplevelse, når Hvidovre IF møder B93 i 2. division.

"For at markere indvielsen af det nyrenoverede stadion og samtidig sige tak til naboerne for, at de har levet med byggestøj de seneste måneder, vil vi sammen med Hvidovre Fodbold A/S og Hvidovre Atletik & Motion gerne invitere til gratis fodbold," siger Jette Holm Hansen, der er stadioninspektør på Hvidovre Stadion.

Opgraderingen af Hvidovre Stadion blev besluttet af Kommunalbestyrelsen i 2015.

Atletikudøverne har fået to ekstra løbebaner, så der nu er otte løbebaner med en nyrenoveret belægning. Samtidig er fodboldbanen blevet opgraderet med blandt andet varme i banen og nyt vandingsanlæg, så den lever op til DBU’s krav. Desuden er taget på klubhuset ved stadion blevet skiftet.

"Renoveringen af stadionområdet er nu færdig, og jeg er glad for, at vi kan overdrage de her toptunede faciliteter til brugerne af stadion. Vi har et stærkt idræts- og foreningsliv, som nu får glæde af de forbedrede forhold," siger borgmester Helle Adelborg.

Der er kampstart fredag 30. september klokken 18.30 og umiddelbart inden dommerfløjtet lyder, vil borgmester Helle Adelborg holde indvielsestale.

Fakta om Hvidovre Stadion:
Atletikbanerne anvendes primært af Hvidovre Atletik & Motion, men også i stigende grad af kommunens institutioner, der som følge af skolereformen har øget deres brug af faciliteterne. Derudover anvender forskellige foreninger faciliteterne (håndbold, fodbold, ishockey, boksning og amerikansk fodbold) i forbindelse med grundtræningen op til sæsonen og afvikling af diverse test.
På grønsværen er det Hvidovre IF’s førstehold, der aktuelt ligger i 2. division, som bruger anlægget.