Michael Hardinger Band til sankthans ved Rebæk Sø

”Vi elsker vort land” og alle de gode Shu-bi-dua-hits fyres af den 23. juni
10. juni 2016

Manden bag den succesfulde opdatering af Midsommervisen – Michael Hardinger og band – varmer i år op til båltændingen ved Hvidovre Kommunes sankthans-arrangement ved Rebæk Sø.

Der er god grund til at glæde sig, for udover ”Vi elsker vort land” har Michael Hardinger Band nemlig lovet at spille alle de fedeste Shu-bi-dua-hits, når orkestret den 23. juni gæster Hvidovre og spiller op til fest og fællessang. Koncerten i Rebæk Søpark er bare andet stop på den ”Basuner og engle sommertur 2016, som orkestret lige har taget hul på. Bandet er Michael Hardinger, Jørgen Thorup, B-Joe, Kim Daugaard og Flemming Olsen.

- Jeg glæder mig til at genopfriske gode musikalske minder fra min egen ungdom, hvor Shu-bi-dua hittede. De har lavet så mange dejlige sange, som vi selv i dag er mange, der kan synge med på. Jeg har virkelig set frem til, at vi alle sammen skal synge sammen med Hardinger Band på ”Vi elsker vort land” til en stemningsfuld sankthansaften, siger borgmester Helle Adelborg.

Sankthansaften begynder allerede kl. 19 med et mindre sankthansbål for børn. Kl. 21 holder borgmester Helle Adelborg så båltalen. Efter den er det tid til fem kvarters koncert og fællessang med Michael Hardinger Band. Når publikum og pladsen er godt varmet op, bliver det store bål på søen tændt. Aftenen slutter som altid med et festfyrværkeri.

Alle er velkomne, og der er gratis adgang til arrangementet.

Det vil igen i år være muligt at købe mad og drikke i form af popcorn, grillpølser, øl og vand. Den del af arrangementet står KFUM-spejderne fra Vigar-stammen og Avedøre for, og de åbner boden allerede til børnenes sankthans-arrangement.

Program:
19.00: Børnenes sankthansbål
21.00: Båltale ved borgmester Helle Adelborg
21.15-22.30: Michael Hardinger Band
22.30-22.50: Sankthansbål på søen
22.50-23.00 Fyrværkeri.
Festpladsen lukker kl. 23.