”Netværk handler også om at hjælpe andre”

35 lokale virksomheder spillede ’netværksbingo’ og blev klogere på kommunens indkøbspolitik til Erhvervsforum Hvidovre
3. november 2015

”Netværk betyder rigtig meget for en virksomhed, og det er noget, vi bruger ofte, siger Jørgen Damkiær, der ejer tømrervirksomheden Egerbyg på Hvidovrevej.
Sammen med omkring 34 andre erhvervsdrivende fra Hvidovre deltog han i torsdag i Erhvervsforum Hvidovre, som er Hvidovre Kommunes erhvervsnetværk for mindre virksomheder.

Erhvervsforum er arrangeret af kommunen, som dermed skaber rammerne for, at lokale virksomheder på tværs af brancher får mulighed for at møde hinanden og drøfte forretningsmuligheder og lignende.

For Jørgen Damkiær er netværk en naturlig del af tilværelsen som virksomhedsejer. Og til Erhvervsforum Hvidovre blev der som et finurligt indslag spillet ’netværksbingo’ i den gamle historiske sal på Risbjerggård.

Her havde deltagerne mulighed for på en sjov og anderledes måde at lære hinanden at kende. Og for Jørgen Damkjær betød det, at han kunne sætte en bingopartner i kontakt med en anden virksomhed, som måske kunne få glæde af hinanden. Netværk handler nemlig også om at kunne hjælpe andre, mener Jørgen Damkiær.
”Det her med at kunne hjælpe og sætte andre virksomheder i kontakt med hinanden er rigtig vigtigt. Det kan komme mig til gavn på et senere tidspunkt,” siger Jørgen Damkiær, der har ros til overs for Hvidovre Kommune, der afviklede Erhvervsforum Hvidovre for anden gang torsdag eftermiddag.

”Det er fedt, at Hvidovre Kommune inviterer til et arrangement som det her, og det er godt, at kommunens topfolk selv er med og stiller op til debat,” siger Jørgen Damkiær.
Hvidovre Kommune glæder sig over opbakningen til Erhvervsforum Hvidovre.

”Det er dejligt at se, at virksomhederne bakker op om vores tiltag, og for os som kommune er det vigtigt, at vi har et stærkt lokalt forankret erhvervsliv,” siger borgmester Helle Adelborg.

Efter netværksbingo kunne deltagerne på Erhvervsforum høre Hvidovre Kommunes indkøbsafdeling fortælle om de regler og retningslinjer, der er for salg til kommunen.